Van den Udenhout Private Lease

Collectiviteitskorting op private lease bij private leasecontract

Waarom Private Lease bij private leasecontract?
  • Private lease via de officiële merkdealer van Audi, Volkswagen, SEAT en SKODA.
  • Kosteloos te beëindigen bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, scheiding en overlijden.
  • Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, dit betekent een leasecontract met eerlijke voorwaarden.

Bekijk jouw voordeel

Heb je al een code ontvangen van jouw werkgever? Vul deze in het onderstaande veld in, om te profiteren van de collectiviteitskorting.

Collectiviteit

Private leasen met korting via je werkgever; het kan bij private leasecontract

 

Wat is collectiviteitskorting?

Collectiviteitskorting is een korting die je kunt verkrijgen op een private lease contract, wanneer jouw werkgever bij ons aangesloten is. Dus naast dat je al voordelig uit bent met een leaseauto van private leasecontract, krijg je dan nog eens extra korting op het maandbedrag. Dit is fijn voor jou, en fijn voor ons, want met meer contracten kunnen we jou een goede aanbieding doen. Een win-win situatie.

Private lease is een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Nu kan dat ook met flinke korting, door middel van de collectiviteitskorting. Deze korting geldt voor al onze merken: Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA. En omdat het gaat om een private lease contract, heb je als medewerker ook het voordeel dat je geen bijtelling hoeft te betalen, zoals bij een zakelijke lease wel het geval is. Zo wordt het rijden in een private leaseauto wel erg interessant!

Collectiviteitskorting aanvragen door de werkgever

Ben jij geïnteresseerd in collectiviteitsvoordeel voor je bedrijf? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Een bedrijf met meer dan 1.000 medewerkers komt in aanmerking voor collectiviteit.

Telt jouw bedrijf meer dan 1.000 medewerkers en wil jij ook profiteren van private lease? Bel dan met onze private lease specialisten (073) 646 44 44 en ontvang een unieke collectief code voor jouw bedrijf.

Geïnteresseerd in de modellen die je allemaal kunt private leasen met collectiviteitskorting? Kijk dan op onze aanbodpagina. Als je meer wil weten over wat private lease is, dan kan de pagina wat is private lease je op weg helpen.